ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020 Република РИМ

  • Created by Guest 10 months, 2 weeks ago

Indicate your preferences below or view the results without voting.

12.Руска Партија/Грузиски Комитет

13.ГЕРБ/ЈАНЦЗН И ЗС

2.Романска Национална Партија/Блок 34

7.Сицилиска Народна Партија -Сицилиско Единство -КРИЖ

6.Народно Демократска Коалиција за ПОДОБАР РИМ

10.Словенска Партија на Правдата

8.Фронт на Македонско Единство -ВМРО ДПМНЕ/ИНТЕГРА/ЛЕВИЦА/ГМ/ГРОМ/ЕМ

5.Српска Напредна Странска -Социјалистичка Партија Србије-Јединствена Србија

11.Коалиција на Патриоти

1.Странка Демократске Акције -Др.Сулејман Угљанин

4.Хрватска Демократска заједница-ХСЛС и МБ365

9.Албанска Коалиција РПК/ПАПД/ДУИ/ДПА/БЕСА/АА-А/СПА/ДППА

3.Либерална коалиција -Заедно до нови победи

If you think a reasonable candidate is missing, provide it below and rate it.